Je vacature verspreiden

Plaats je bestelling


Krijg meer reacties op je vacature door deze via onze website en mailing te verspreiden! Elke donderdag wordt onze Vacatureflash verstuurd naar meer dan 10.500 preventieadviseurs, milieucoördinatoren en andere geïnteresseerden in welzijn en preventie op het werk. Bekijk hier een voorbeeld van een vacaturepagina op de website en een vacatureflash. Er is ook de mogelijkheid om je vacature te verspreiden via onze sociale media kanalen, zie fictieve voorbeeldjes hieronder.

Fictief voorbeeld op LinkedIn

Fictief voorbeeld  op Facebook

 

Tarieven

Keuze uit 2 pakketten Prijs (excl. btw)

Golden

• 2 maanden online op prebes.be/vacatures
2 maal in de Vacatureflash mailing
1 maal op LinkedIn & Facebook
• Bereik ~ 24 000

€1500

Silver

• 2 maanden online op prebes.be/vacatures
• 1 maal in de Vacatureflash mailing
• Bereik ~ 9350

€1100

Korting

Voor een herpublicatie van een vacature binnen de 12 maanden, is er een korting van 50%. Plaats je 5 of meer vacatures binnen eenzelfde jaar is er een korting van 15%. Er wordt geen agentschapscommissie toegekend.

Deadline

De deadline voor het aanleveren van het materiaal voor de vacaturemailing is dinsdagvoormiddag 10.00u in de week van de publicatie, de mailing vertrekt op donderdagnamiddag. Stuur je de vacature NA deze deadline door? Dan wordt de vacature pas in de daaropvolgende week opgenomen in de mailing. Je krijgt vanuit vacatures@prebes.be een mail met de vacaturepagina & mailing ter controle. 

Opgelet! In de weken dat donderdag een feestdag is of in een schoolvakantie valt, wordt er die week geen vacaturemailing verstuurd. Ook in de zomerperiode 2024 zal in de weken 27 tot en met 35 (vanaf 01/07/2024 t.e.m. 01/09/2024) geen vacature online kunnen geplaatst of uitgezonden worden!! 

Heb je een vraag?

Mail vacatures@prebes.be voor alle vragen in verband met de vacaturemailing.


 

Plaats je bestelling

Facturatiegegevens
Vemelding op de vacature
Upload een Word bestand (om fouten in de opmaak te voorkomen)